19.1.2015

Kaiken alku

Heipä hei, mukavaa että eksyit blogiini, joten tervetuloa.

Täällä ruudun toisella kirjoittelee lukemiseen hurahtanut kirjabloggaaja (s. '92) suurehkosta eteläsuomalaisesta kaupungista.

Tarkoituksenani on blogin avulla pyrkiä herättelemään unohduksiin vaipunutta harrastustani. Nuorempana luin paljon, joidenkin mielestä jopa liikaa, mutta jossain vaiheessa elämä tuli vastaan, kaikenlaista sattui ja tapahtui, lukeminen jäi enkä sitten pariin kolmeen vuoteen lukenut kuin korkeintaan yhden käden sormilla laskettavan määrän kirjoja. Siispä päätin, että tämä karmaiseva tilanne täytyy korjata ja siksi olen tässä. Mikä olisikaan parempi tapa haastaa itsensä lukemaan kuin perustaa blogi sen oleellisimman ympärille - kirjojen. Vähän niin kuin lukupäiväkirja tai jotain sellaista. 

Mitä kertoisin itsestäni? Enpä tiedä. Henkilökohtaisuuksiin en ainakaan sen liiemmin aio mennä, ikä ja sukupuoli saavat riittää. Tehdään kuitenkin vielä selväksi, etten ole minkään alan ammattilainen, vaan ainostaan varsin tavallinen lukemisesta kiinnostunut naisihminen.

Entä minkälaisista kirjoista minä pidän?
Kaikenlaisista. Uutuksista etupäässä, ne aina kiinnostaa, mutta yritän myös ottaa tavoitteekseni tutustua klassikoihin. Kirjoihin, jotka jokaisen pitäisi elämänsä aikana lukea, vaikkei ne aina niin hauskoilta tuntuisikaan. Kiinnostaviin aihealueisiin luettelisin erityisesti psykologiset ja yhteiskunnalliset romaanit, yksinäisyys, syrjäytyminen, huono-osaisuus ja naisen asema maailmalla. Siinäpä ne tärkeimmät avainsanat.
 
Blogin päivitystahti tulee olemaan säännöllisen epäsäännöllinen, mutta yritän tehdä itseni kanssa sopimuksen, etten heti tilaisuuden tullen heitä kirvestä kaivoon. Vähintään kirja per viikko on realististista jopa minulle, mutta sekin on vain tavoite eikä juuri muuta.

Ai niin muuten, jos tänne asti eksyit, niin sanon vielä sen, että kommentit ovat aina tervetulleita. Joten jos siis blogiani selaat ja jotain tahdot sanoa (mitä vain!), niin tee se, äläkä jää vain asiaa yksinäsi pohtimaan. Kiitos siis sinulle ja mukavaa päivänjatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti